Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

AVERTIZĂRI METEO: Cod GALBEN de vânt PUTERNIC în CINCI județe

METEO
meteo alert

Meteorologii au emis, duminică, mai multe avertizări Cod galben de vânt puternic, valabile în cinci judeţe, în orele următoare. Totodată, până la ora 10:00, în alt județ este anunțată ceață. Deși avertizarea e emisă la ora 8, în Timiș vântul bate extrem de tare deja de la ora 5.

Până la ora 12:00, în zona de munte a județului Caraş-Severin se anunță intensificări ale vântului cu viteze la rafală de 100...110 km/h, conform Mediafax.

Citește și: Un SINDICALIST din Educație îl ATACĂ pe Orban: Declarațiile privind eliminarea profesorilor care nu predau online din sistem sunt HAZARDATE

De asemenea, până la ora 13:00 în mai multe zone ale județului Sibiu este prognozat vânt care atinge la rafală 50...60 km/h și izolat 70...75 km/h.

Județele Timiş, Arad și Bihor sunt și ele sub Cod galben, până la ora 9:00. Se semnalează vânt cu viteze la rafală de 55...75 km/h.

Totodată, până la ora 10:00 în câteva zone ale județului Suceava este anunțată ceață ce determină reducerea vizibilității local sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.