Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avion decolat din Germania, întors de urgență pe pistă, după ce dejecțiile din toaleta stricată au inundat aeronava

NTSB via AP
fbi boeing

Pilotul unui avion Boeing 777 , obligat să se întoarcă pe aeroport după ce dejecțiile din toaleta stricată s-a scurs în cabină, printre pasageri.

 

Zborul 59 al companiei United Airlines, decolat din Frankfurt, Germania,  a făcut cerc deasupra Mării Nordului înainte de a se întoarce la aeroportul din Frankfurt. Aeronava s-a întors pe pistă, după ce a decolat spre San Francisco.

La scurt timp după decolarea de la Frankfurt, pasagerii de la bordul aeronavei au raportat un miros "urât" care venea din toalete. În urma unei inspecții, echipajul de cabină a constatat că una dintre toaletele din avionul vechi de șapte ani era defectă, relatează Bild. De asemenea, pasagerii au raportat că rezervorul de deșeuri s-a revărsat și a intrat în cabină, ceea ce a agravat situația.

Se pare că aeronava a luat legătura cu inginerii de la sol, în speranța că aceștia ar putea ajuta la remedierea problemei, în timp ce avionul a continuat să se învârtă în cerc deasupra Mării Nordului. După ce tehnicienii nu au putut găsi o soluție pentru zborul în curs, piloții avionului Boeing 777 au decis să se întoarcă pe aeroportul din Frankfurt, salvându-i pe pasageri de la o experiență traumatizantă.

"Vineri, 29 martie, zborul United 59 s-a întors la Frankfurt în urma unei probleme de întreținere la una dintre toaletele aeronavei",  a declarat pentru The Sun un purtător de cuvânt al United Airlines Pasagerilor li s-a oferit cazare la hotel peste noapte în Frankfurt - și au fost reîmpărțiți pe un alt zbor spre San Francisco a doua zi, a adăugat purtătorul de cuvânt.

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.