Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avion evacuat la Amsterdam în urma unei alarme cu bombă

Un avion de tip Airbus 321 având ca destinaţie Franţa a fost evacuat pentru a fi verificat pe aeroportul din Amsterdam-Schiphol, din Olanda, după ce pe Twitter au fost proferate "ameninţări" la adresa acestui zbor, a anunţat sâmbătă poliţia olandeză, transmite France Presse.

"Luăm întotdeauna ameninţările foarte în serios şi am decis să evacuăm pasagerii şi să verificăm aparatul", a declarat pentru agenţia de presă franceză Dennis Muller, purtător de cuvânt al jandarmeriei olandeze, care nu a făcut totuşi o legătură între acest incident şi atentatele de vineri seară din Paris, soldate cu cel puţin 128 de morţi şi 300 de răniţi.

Citește și: Cine sunt cei doi români ucişi în atentatele din Franţa

Potrivit Reuters, avionul era operat de compania franco-olandeză Air France-KLM şi trebuia să decoleze din Amsterdam la orele 13:45 GMT.

Tot sâmbătă, premierul olandez Mark Rutte a anunţat sporirea măsurilor de securitate în aeroporturi şi gări pentru a controla traficul dinspre sau către Franţa. "Controlul frontierelor se va intensifica, îndeosebi în ceea ce priveşte traficul care are legătură cu Franţa", a declarat premierul Rutte. Cu acelaşi prilej, Rutte a mai spus că duşmanul este Statul Islamic, nu islamul. "ISIS este duşmanul, suntem în război cu ISIS. Nu cu islamul sau cu o religie", a insistat şeful executivului olandez, scrie agerpres.ro

Citește și: Ei sunt TERORIȘTII care au atacat Franța

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.