Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avocații fostului consilier de securitate al lui Trump, Michael Flynn, au cerut instanței o condamnare cu suspendare și muncă în folosul comunității

NBC News
michael flynn

Avocaţii fostului consilier al preşedintelui american Donald Trump pentru securitate naţională, Michael Flynn, devenit unul dintre principalii protagonişti ai anchetei privind amestecul Rusiei în alegerile prezidenţiale din SUA, au dat asigurări miercuri că acesta nu merită o pedeapsă cu închisoarea pentru că a minţit în legătură cu contactele sale cu Moscova după victoria lui Trump la alegerile prezidenţiale din 2016, relatează AFP.

Surpriză - Alianța Vestului s-ar putea extinde! Încă un oraș din Transilvania, interesat de inițiativa liberalilor

Michael Flynn, consilierul candidatului Trump şi apoi consilier pentru securitate naţională al preşedintelui republican timp de 22 de zile, a pledat vinovat, în 2017, la acuzaţia că a minţit FBI, în special asupra conversaţiilor sale cu ambasadorul Rusiei în SUA, Serghei Kisliak. De asemenea, el a acceptat să coopereze cu justiţia, scrie agerpres.ro.

Bursa de la Bucureşti a închis în scădere pe toţi indicii şedinţa de tranzacţionare: rulajul a fost de aproximativ 88,55 milioane de lei

În documente depuse la tribunal, înainte ca verdictul în acest caz să fie pronunţat pe 18 decembrie la Washington, avocaţii lui Michael Flynn au cerut marţi ca acesta să fie condamnat la maximum un an de libertate sub supraveghere şi la 200 de ore de muncă în folosul comunităţii, 'o pedeapsă corectă', în opinia lor.

Documentul de 178 de pagini depus de avocaţi include 50 de mărturii, majoritatea din partea unor militari. Avocaţii au făcut referire şi la serviciul 'extraordinar' al fostului general în cadrul armatei.

Poziţia avocaţilor este în concordanţă cu cea a procurorului special care răspunde de ancheta privind amestecul Rusiei în alegerile prezidenţiale din SUA, Robert Mueller, care a recomandat săptămâna trecută o pedeapsă fără detenţie pentru Michael Flynn, evocând 'ajutorul substanţial' acordat de acesta în cadrul investigaţiilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.