Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avocat cunoscut, retinut. Prejudiciu de peste 1 milion de euro

avocat judecator

Politstii au efectuat joi mai multe perchezitii in Bucuresti si Ilfov, in urma acestora cinci persoane au fost retinute si procurorii vor cere vineri arestarea lor preventiva. Printre cei cinci se numara avocatul Doru Bostina, acuzat de evaziune fiscala. Prejudiciul din dosar se ridica la un milion de euro.

Joi dimineaţă, poliţiştii au făcut 18 percheziţii în Bucureşti şi în două judeţe, într-un dosar de evaziune fiscală în domeniile IT şi consultanţă cu un prejudiciu evaluat la peste un milion de euro şi în care era vizat şi avocatul Doru Boştină.

Conform anchetatorilor, persoanele vizate sunt suspectate că s-ar fi sustras de la îndeplinirea obligaţiilor fiscale prin evidenţierea, în actele contabile sau în alte documente legale, a cheltuielilor care nu au la bază operaţiuni reale ori evidenţierea altor operaţiuni fictive.

Citeste si: Cine este avocatul celebru la care au descins procurorii DNA. Saltat pentru audieri?

Doru Bostina apare si in dosarul Microsoft, unde se precizeaza ca ar fi tranzactionat prin firma sa de avocatura peste 2,5 milioane de euro.

Totodata Bostina apare si in dosarul CFR Marfa alaturi de Gruia Stoica. Bostina a fost condamnat in acest dosar la 4 ani de inchisoare cu suspendare pentru trafic de influenta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.