Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avocatul lui Dan Tudorache: Polițiștii care fac audieri au fost retrași de două ori din dosarul alegerilor din Sectorul 1

Captura TV
Mihai Drăgan

Avocatul lui Dan Tudorache, Mihai Drăgan, a declarat marți la Antena că este „bulversat” de faptul că ar fi dispărut de pe Kanal D promo-ul interviului unde procurorul care anchetează alegerile din Sectorul 1 vorbește despre fraudă:

  • „Nu m-a surprins. Noi cunosteam din 28 decembrie, de cand am avut numaratoare paralela, că dl Tudorache castigase
  • Nu stiu exact ce urmeaza, sunt bulversat pentru ca aflu ca promo-ul cu interviul nu mai e pe Kanal D. Daca nu va mai aparea interviul integral, sau daca se va intampla ceva cu dl procuror, va fi pensionat, inseamna ca ne luptam cu ceva mult mai mare decat credem noi.
  • In acest dosar probabil ca, speculez, nu am avut o dicutie in acest sens, dar eu speculez ca procurorul a facut acest gest ca nu a mai vrut sa-i fie calcata munca in picioare. Politistii care fac audierile au fost retrasi de doua ori, doua garnituri, din dosar, si procurorul a fost lasat singur cu un morman de acte.
  • Activitatea de numarare a voturior este finalizata din ceea ce cunosc, mai sunt de facut expertize tehnice si unele comparatii legat e ce e aplecat din sectii si ce s-a incarcat in sistemul AEP
  • Din ce stiu, aproximativ 11 sectii sunt cu probleme mari, lipsesc saci. Informatii oficiale vom avea cand ne vor raspunde solicitarilor. Noi stim cine a furat sacii”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.