Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avocat: Sorin Oprescu MOARE

oprescu

Lui Sorin Oprescu i s-a refuzat transportul la un spital din București pentru a efectua un tratament de specialitate. Unul dintre avocații primarului suspendat al Bucureștiului face un anunț șocant: Oprescu moare!

Citește și: Scandal cu Sorin Oprescu: Transferul la spital a fost ANULAT

”Indignare este puțin spus, ne-a cuprins pe toți. Un om suspect de infarct, cu două stenturi, nu poate fi verificat în arest cu un stetoscop. Trebuie să înțelegem că acest om nu invocă problemele medicale pentru a se apăra. Acum două zile, domnul Oprescu a fost dus de medicul din arest la spitalul Sfântul Ioan. Decizia a fost luată de cei din arest. Avocații am formulat ieri o solicitare de a fi dus la o unitate medicală de specialitate pentru a fi supus unui EKG perfomant și a i se face analize. Un EKG portabil are șase derivații de verificare a inimii. Pentru Sorin Oprescu este nevoie de un EKG cu nouă sau 12 derivații, impropriu de a fi transportat în arest.

El este diabetic. Un diabetic are neuropatie, adică mușchii sunt mult afectați de boală. Cu toate acestea, Sorin Oprescu reclamă o durere în piept de trei zile. Pe fondul unui diabet, pe fondul problemelor la inimă și a problemeleor renale, acestui om i se refuză o minimă consultație la un spital civil. Sorin Oprescu trebuie să fie dus la orice spital că altfel moare. Medicul a apreciat că este o situație gravă acum două zile, când l-a dus din proprie inițiativă la spitalul Sfântul Ioan. Azi de ce nu apreciază la fel?”, a declarat Alexandru Chiciu la B1 TV.

Citește și: Victor Ponta a fost PĂRĂSIT: Premierul a rămas SINGUR

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.