Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avocata familiei Ghinescu, revoltată după ce Cristian Cioacă a fost eliberat: Copilul lor nu va putea merge la mormântul mamei din cauza tatălui

rtv.net
elodia ghinescu

Avocata familiei Ghinescu, revoltată după ce Cristian Cioacă a fost eliberat: Copilul lor nu va putea merge la mormântul mamei din cauza tatălui

Cristian Cioacă a fost eliberat, astăzi, din închisoare, după ce judecătorii i-au admis cererea de eliberare condiţionată, decizia instanţei fiind definitivă. Avocata familiei Ghinescu a făcut declaraţii, fiind împotriva deciziei luate de instanţă.

"În opinia mea, nu este o soluţie corectă. Spun acest lucru pentru că instanţele din Piteşti nu au avut o poziţie obiectivă pe parcursul procesului şi nu au luat în vedere elementele din dosar. În opinia mea, el nu trebuia să beneficieze de această eliberare condiționată.

El a fost condamnat la o pedeapsă relativ mică în comparație cu gravitatea faptei comise. Ar fi trebuit să ispășească măcar 15 ani.

Cristian Cioacă nu a plătit nici măcar daunele morale către familia Ghinescu sau propriul copil, deşi avea bani. Comportamentul pe care l-a avut în penitenciar l-a ajutat să iasă în nenumărate permisii, să primească vizite şi pachete.

Instanța ar fi trebuit să aibă în vedere că nu a recunoscut niciodată faptă, că a îngreunat ancheta şi că a ascuns urmele faptelor sale. De asemenea, copilul lor nu va putea merge niciodată la mormântul mamei să aprindă o lumânare din cauza tatălui. Părinţii Elodiei au creat un mormânt, dar este un loc gol.

Dacă Cristian Cioacă va vrea să spună ce a făcut cu trupul Elodiei pentru ca acel mormânt să nu mai fie gol, asta rămâne la latitudinea sa. Deşi este greu de crezut ca va vrea să recunoască, orice este posibil, având în vedere că în trecut acesta mergea des la Biserică. Există şanse să-l mustre conștiința şi să recunoască de a făcut cu rămășitele Elodiei", a declarat Crina Radu, avocata familiei Ghinescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.