Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avocata Ingrid Mocanu, despre incidentul Simion-Popescu: ‘Când Bacalbașa era împins, nimeni nu protesta'

captura România TV
Ingrid Mocanu

Avocata Ingrid Mocanu semnalează duplicitatea discursului USR după incidentul din Parlament dintre George Simion şi ministrul Energiei, Virgil Popescu. Mocanu spune că pe vremea când cei de la #rezist agresau parlamentari PSD violența nu era o problemă, însă că acum liderul AUR George Simion e taxat prea dur.

Citește și: Kelemen Hunor vine cu un mesaj tăios după scandalul din Parlament: George Simion să suporte consecinţele

"Violența a început demult și nu de la AUR… ei doar au preluat ștafeta. Când Bacalbașa era împins, nimeni nu protesta. Când urlau în piețe, înjurau, îmbrânceau, dădeau boxe la maxim, etc, era bine, că erau ”salvatorii” cei care agresau și agresau ”corupții” și era bine. Numai eu am făcut zeci de plângeri penale pentru că am fost agresată verbal și fizic și nu s-a întâmplat absolut nimic… toți neo-marxiștii aplaudau că era foarte bine că se agresau ”penalii”… pe care tot ei îi stabileau și făceau liste. Acum, când Simion a găsit și el ”coruptul” care a mărit facturi (parcă era bine când se abroga OUG-ul 114 a penalului ”dragnia” care le plafona) și l-a violentat și el nițel cică este o problemă.

 

Este! La fel cum erau și violențele celorlalți la adresa cui credeau ei… S-au simțit ”răcoriți” românii cei ”răi” prin gestul lui Simion? Probabil. Frigul din case și urcarea la cer a prețurilor la energie te fac să aplauzi, ca simplu cetățean, orice reacție la adresa celui pe care îl consideri vinovat pentru ceea ce ți se întâmplă. La fel cum se simțeau haștagii ”împliniți” când eram violentați noi, ”dujmanii” lor. E vreo diferență? NU! Niciuna! Violența a început demult și nu de la AUR… ei doar au preluat ștafeta”, este mesajul lui Mocanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.