Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avocata Laura Vicol, reacţie surprinzătoare după ce a fost achitată. Atac la puterea politică

laura vicol

Avocata Laura Vicol a înregistrat o victorie în faţa DNA, fiind achitată de Curtea de Apel Bucureşti. Aceasta reacţionează printr-un atac la adresa puterii politice, căreia îi reproşează faptul că nu legiferează o răspundere mai strictă a magistraţilor, în ciuda promisiunilor.

Vezi şi: Tudorel Toader, anunț de ULTIMĂ ORĂ pentru deținuți: 'Mâine intră în vigoare'

"După doi ani şi jumătate de umilinţă, stres, lacrimi, râsete în barbă ale celor frustraţi, am fost trasă de urechi (avertisment) pentru o faptă care nu era penală la momentul săvărşirii ei şi achitată pentru restul. Evident, pretenţiile absurde ale Baroului Bucureşti au fost respinse. Trăim zile în care ne bucurăm că nu s-a întâmplat mai rău, când privim neajutoraţi la conducători de carton care promit legi şi răspunderi dar îşi mint poporul privindu-i în ochi, zile în care dreptatea a devenit o utopie. Justiţia şi în căruţă şi în teleguţă. În rest, viaţa este un miracol!", scrie Laura Vicol pe Facebook.

Curtea de Apel București a decis, marți seara, achitarea avocatei Laura Vicol (fostă Voicu), care a fost trimisă în judecată de DNA pentru favorizarea făptuitorului. În privința infracţiunilor de complicitate la exercitarea fără drept a unei profesii sau activităţii și fals în înscrisuri sub semnătură privată, deși faptele există, instanța a dispus renunțarea la aplicarea unei pedepse. Decizia poate fi atacată cu apel în termen de 10 zile. (Detalii AICI!)

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.