Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avocata lui Liviu Dragnea, anunț - FULGER după audierea de la ÎCCJ

Liviu Dragnea puscarie

Flavia Teodosiu, avocata lui Liviu Dragnea, a făcut primele declarații după ieșirea de la ÎCCJ. Aceasta spune că fostul lider PSD speră să petreacă sărbătorile acasă.

Liviu Dragnea a fost adus, marți dimineață, de la Penitenciarul Rahova la sediul instanței supreme, pentru dezbaterea recursului în casație formulat față de condamnarea de 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare din dosarul DGASPC.

Liviu Dragnea a formulat prin avocaţi, în 22 octombrie, la instanţa supremă, recurs în casaţie, o cale de atac faţă de condamnarea de 3 ani şi 6 luni în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. De asemenea, fostul lider PSD a depus, tot la ÎCCJ, şi o contestaţie în anulare în acelaşi dosar. La ieșirea din sala de judecată, Dragnea nu a vrut să discute cu presa.

"Nu îi interzice nimeni să vorbească, dar în situația creată ce era să facă? Să țipe de la etaj? Cosnideră că este un om nevinovat și că ceea ce s-a susținut în cadru contestației în anulare să fie primul pas spre un succes", a declarat Flavia Teodosiu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.