Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avocaţii fostei partenere a lui Jeffrey Epstein cer ca victimele să nu mai posteze pe internet informaţii din dosar

Jeffrey Epstein

Avocaţii lui Ghislaine Maxwell, fosta parteneră a lui Jeffrey Epstein, vor ca victimele să nu mai posteze pe internet informaţii din dosar. Apărătorii au cerut unui judecător să le oprească pe femei, potrivit Mediafax.

Avocaţii lui Ghislaine Maxwell, fosta parteneră a lui Jeffrey Epstein, vor ca victimele să nu mai posteze pe probe şi date din dosar. Avocaţii au cerut unui judecător să oprească femeile care se consideră victimele lui Maxwell şi Epstein să mai publice materiale pe internet.

Apărătorii spun că este o încercare de a da şi mai multă amploare procesului pentru daune. De aceea, ei cer confidenţialitatea impusă procurorilor şi avocaţilor.

Citește și: VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 97: S-a deschis cel mai mare bordel politic, la Capitală

Ghislaine Maxwell, în vârstă de 58 de ani, a fost încarcerată acum câteva săptămâni. Ea ar fi fost cea care recruta tinere şi minore pe care apoi le-ar fi obligat să întreţină relaţii sexuale cu miliardarul Jeffrey Epstein. Maxwell respinge toate acuzaţiile.

Una dintre victimele lui Epstein, Virginia Giuffre, spunea că Ghislaine Maxwell a adus-o în cercul de apropiaţi ai miliardarului, apoi ar fi fost forţată să facă sex cu Epstein şi cu prieteni de-ai lui.

Miliardarul Epstein a fost închis anul trecut în timp ce aştepta procesul pentru abuz sexual şi trafic de minore. El s-ar fi sinucis în celula sa la scurt timp.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.