Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avocații încearcă să-l scape pe Elon Musk de un proces de peste 250 de miliarde de dolari: 'Tweete-uri inofensive și adesea prostești'

Elon Musk

Elon Musk și avocații săi ar fi cerut unui judecător din Statele Unite să respingă un proces de 258 de miliarde de dolari intentat de investitori care au susținut că a operat o schemă piramidală pentru a promova criptomoneda Dogecoin.

Potrivit unui raport Reuters din 1 aprilie, avocații lui Elon Musk au declarat că procesul împotriva lui Musk – intentat de investitorii Dogecoin în iunie 2022 – a fost o „operă fantezică de ficțiune” în instanța federală din Manhattan pe 31 martie, conform cointelegraph.com.

Avocații lui Musk au explicat că sprijinul său pentru Dogecoin pe rețelele de socializare, inclusiv comentarii precum „Dogecoin Rulz” și „fără maxime, fără minime, doar Doge”, a fost „prea vag” pentru a justifica o reclamație de fraudă, avocații declarând:

„Nu este nimic ilegal în a scrie cuvinte de sprijin sau imagini amuzante despre o criptomonedă legitimă care continuă să dețină o capitalizare de piață de aproape 10 miliarde de dolari.”

Avocații lui Musk s-au referit la declarațiile sale despre Dogecoin drept „tweete-uri inofensive și adesea prostești” pentru a-l convinge pe judecător să „renunțe” la procesul de miliarde de dolari.

Musk a fost acuzat că a crescut prețul Dogecoin-ului „cu mai mult de 36.000% în doi ani și apoi l-a lăsat să se prăbușească”, și că „și-a folosit piedestalul ca cel mai bogat om din lume pentru a opera și manipula Piramida Dogecoin. Sistem."

S-a raportat că investitorii au citat apariția lui Musk Saturday Night Live din mai 2021, unde a portretizat „un expert financiar fictiv” și l-a numit pe Dogecoin „o agitație” ca punct de referință în proces.

 

La câteva minute după apariția la televiziune, prețul DOGE a scăzut cu peste 25%, scăzând până la 0,50 USD de la maximul de 0,66 USD la începutul emisiunii.

Musk pare să facă numeroase eforturi pentru a reaprinde entuziasmul oamenilor pentru Dogecoin după apariția sa la televizor.

El le-a spus adepților săi de pe Twitter la doar câteva zile după aceea că lucrează cu „dezvoltatori Doge pentru a îmbunătăți eficiența sistemului” și că ar putea fi „potențial promițător”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.