Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avocatul Elenei Udrea DEZVĂLUIE ce a vorbit cu fostul ministru: E nerăbdătoare

captura OIJ
Udrea interpol

Avocatul Elenei Udrea, Veronel Radulescu, susține că a vorbit cu fostul ministru dupa deciziile instantelor din România, mentionand ca si-a exprimat nerabdarea de a fi alături de familie.

Aparatorul spune că DNA nu are niciun motiv sa conteste decizia de revocare a procedurilor de extradare, precizând că dupa expirarea termenului de 24 de ore in care hotararea poate fi atacata, documentele ar putea pleca spre Costa Rica.

Citeste si Liviu Dragnea, la 29 de ani de la Revoluție: O zi închinata memoriei eroilor, în care abuzurile nu își au locul și nu pot fi tolerate

"Teoretic vor contesta, practic nu au niciun motiv. Sper ca nu se va face contestatie si sper ca in scurt timp sa plece documentele si Elena Udrea sa fie eliberata. E vorba doar de un drum al hartiilor. In functie de aceasta contestatie, Tribunalul Bucuresti va inainta aceasta hotarare prin care s-a dispus retragerea cererii de extradare. Din cate stiu eu, lucreaza azi si biroul de executari penale de la Tribunalul Bucuresti, dar si departamentul de relatii internationale din MJ si probabil vor fi comunicate cu celeritate. Sper ca vor fi produse efecte si prin apelul meu, acela de a transmite aceste documente pe cale electronica. Am vorbit cu Elena Udrea. Va dati seama ca e nerabdatoare sa fie aproape de fiica ei si sa si petreaca sarbatorile cu familia, mai ales cu fiica ei. Din cate stiu, va reveni de indata, doar in functie de starea de sanatate a fetitei va aprecia daca va pleca de indata sau nu. Din cate stiu eu, fetita e in Costa Rica", a declarat Veronel Radulescu la Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.