Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avocatul Elenei Udrea, dezvăluiri despre situaţia dramatică a clientei sale: 'Există risc de întrerupere de sarcină și pentru al doilea făt'

udrea

Elena Udrea trece prin momente grele, după ce a pierdut unul dintre copiii pe care îi purta în pântece. Veronel Rădulescu, avocatul Elenei Udrea, a adus informații despre starea de sănătate a fostului ministru, susţinând că există riscul pierderii şi a celuilalt făt din sarcina gemelară.

"Am vorbit cu doamna Udrea. Momentat se simte mai bine, dar are interdicție totală de a se mișca din pat. Nu are voie să facă mișcare, să se deplaseze pentru că există risc de întrerupere de sarcină și pentru al doilea făt. Pe o perioadă de 22 de zile i s-a recomandat repaus total. După cele 22 de zile va urma să efectueze un nou control. Eu nu sunt medic, nu știu cum poate evolua starea ei de sănptate. Știu doar că dorește să revină și să poată formuleze apărări în dosarul pe care îl are", a declarat Rădulescu, la Antena 3.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a stabilit ultimul termen din dosarul Gala Bute pe data de 13 aprilie. În acest dosar, Elena Udrea a fost condamnată, în prima instanţă, la şase ani de închisoare. Pe baza declaraţiilor avocatului Rădulescu, este puţin probabil ca Udrea să fie prezentă în ţară la ultimul termen. În prezent, aceasta este în Costa Rica.

Vezi şi: Ai aceste simptome? Ai putea suferi de deficit de vitamina B12 .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.