Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avocatul Elenei Udrea dă semnalul: 'Nu va formula niciodată denunţuri, dânsa este un adevărat bărbat'

facebook.com
Elena Udrea

Veronel Rădulescu, avocatul Elenei Udrea, a intervenit la Realitatea TV, unde a vorbit despre motivele care au determinat-o pe aceasta să revină în România.

"Decizia de a reveni în ţară a luat-o cu mult timp în urmă, după eliberarea din Costa Rica. Dar existau multe proceduri pentru a putea părăsi ţara Costa Rica: 1. a aşteptat închiderea dosarului de extrădare. 2. îndeplinerea procedurile referitoare la fetiţă: acte şi aşa mai departe. Am văzut o postare a dumneaei. Motivul pentru care a stat departe de ţară a fost pentru a asigura o siguranţă fetiţei. Opinia mea, mi-am exprimat-o în sensul de a se întoarce în ţară, ceea ce coincidea cu a dumneaei.

Nu cred că există asemănare între situaţia doamnei Udrea şi cea a domnului Mazăre. Din punct de vedere juridic, Elena Udrea este vizată de 3 dosare, nu ştiu de alt dosar de urmărire penală. Şi vă răspund la altă întrebare: nu cred că poate fi luată în calcul o măsură de control judiciar, care să interzică deplasarea în altă ţară. A nu respecta deciziile Curţii Contituţionale înseamnă să nu respecţi Constituţia. În această perioadă nu vom avea o atitudine pasivă, vom formula apărări. Soluţia nu este importantă doar pentru Elena Udrea, ci şi pentru ceilalţi justiţiabili", a spus Rădulescu.

De asemenea, apărătorul fostului ministru al Turismului a mai precizat că "doamna Udrea nu va formula niciodată denunţuri, dânsa este un adevărat bărbat". "Dacă vreţi să vorbiţi de o colaborare a doamnei Udrea în sensul de a-şi dovedi nevinovăţia... Nu am făcut niciodată o discuţie pe această temă cu doamna Udrea, dar vă post spune că doamna Udrea nu va formula niciodată denunţuri, dânsa este un adevărat bărbat", a încheiat avocatul lui Udrea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.