Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Avocatul Elenei Udrea RUPE TĂCEREA după condamnarea la 6 ani de închisoare

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Elena Udrea la DNA

Ies la iveală amănunte incredibile din procesul fostului ministru al Dezvoltării, Elena Udrea. Fosta blondă de la Cotroceni a primit 6 ani cu executare în dosarul Gala Bute. Decizia e în primă instanţă.

Mai multe detalii aici: Elena Udrea a fost condamnată la ŞASE ani de închisoare

Avocatul Elenei Udrea a tunat în direct la România TV şi a spus că această condamnare nu are nicio acoperire. Alexandru Chiciu vrea să facă apel şi îi avertizează pe judecători că are mai multe probe care să o scape de puşcărie pe Udrea. "Sunt indignat. Nu e niciun fel de probă în dosar. Elena Udrea a rămas o miză, iar totul s-a întâmplat ca urmare a unui compromis. Nu e nicio probă concretă clară împotriva doamnei Udrea. Unele persoane au oscilat de nouă ori până să dea declaraţii împotriva doamnei Udrea.

Războiul nu s-a pierdut, vom da totul în apel. Vom avea arme juridice pe care nu le-am spus. Mâine dimineaţă facem apelul la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Războiul în Apel începe de acum. Vom avea şi probe suplimentare în acest dosar. Nu am epuizat toate argumentele apărării. Nu puteam da toate armele. Nu e o surpriză nici pentru noi situaţia asta. Nu ne aşteptam la o asemenea modalitate de interpretare a probelor. Mă aştept la absolut orice. E foarte greu să fac o evaluare la ceea ce urmează. Nu pot estima o durată.", a tunat Chiciu la România TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.