Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avocatul familiei Luizei Melencu, față în față cu monstrul din Caracal: 'Nu știm cine este victima, dar există date că există o victimă'

Luiza Mihaela Melencu

Gheorghe Dincă a fost dus de către anchetatori, alături de membri ai trupelor speciale înarmați cu mitraliere, în pădurea de lângă Caracal, unde au fost găsite și rămășițe umane, deoarece le-a spus procurorilor că a abandonat mai multe lucruri acolo.

Avocatul familiei Luizei Melencu a declarat, la fața locului, că verificările au loc în locul unde Gheorghe Dincă a condus anchetatorii.

Citește și: Alexandru Cumpănașu a răbufnit: S-a confirmat că Alexandra a fost victima unei rețele internaționale de răpiri și exploatare de fete!

Întrebat dacă Dincă Dincă și-a schimbat declarațiile, avocatul a răspuns: ”Nu, le-a precizat. Credeți-mă, omul acesta spune anumite adevăruri, dar și minte foarte mult, că este învățat cum să mintă. De data asta a spus ceva adevărat. Nu știm cine este victima, dar există date că există o victimă. Nu avem cum să ştim cine este, probele ADN vor spune.

Pare că mai sunt nişte oseminte pe acelaşi sistem la ambele fete, deci resturi arse, incinerate. Acuma se fac analize, este de văzut ale cui sunt, el nici nu este sigur ale cui sunt. El localizează fetele după anumite perioade din an: din mai, din cutare... Nu mai ştie. Părerea mea este că nu este Luiza. este o speranţă şi o părere. El nu ştia să spună numele, nu ştia să identifice. Este fata din luna cutare, le are pe luni el, pe perioade.", a declarat avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, care a participat la cercetări împreună cu anchetatorii.

Întrebat dacă bărbatul a vorbit despre mai multe persoane, avocatul a replicat. „Nu pot să spun. Până una, alta, el a vorbit despre o a doua persoană şi a indicat o locaţie unde s-au găsit nişte resturi. Repet, parchetul a decis să dea un comunicat de presă. Este o chestiune similară cu ce s-a văzut şi s-a găsit în primul caz, arderea în butoi. Nu îngropate”.

El a spus că nu poate da detalii, întrebat fiind dacă rămăşiţele găsite în pădure au fost incinerate.

Surse judiciare au declarat că anchetatorii au găsit, luni, într-o pădure de lângă Caracal, rămășițe umane despre care Gheorghe Dincă susține că ar aparține Luizei Melencu, tânăra dispărută în luna aprilie și despre care se presupune că ar fi a doua victimă a bărbatului.

Citește și: Amendă pentru femeia care protesta în fața casei lui Gheorghe Dincă- Care este cauza

Luiza Melencu este dispărută din luna aprilie și se presupune că ar a doua victimă a lui Gheorghe Dincă, anchetatorii încercând în ultimele zile să fixeze prezența Luizei la domiciliul bărbatului.

Sâmbătă, procurorii DIICOT au anunțat, oficial, că în urma analizelor Institutului Național de Medicină Legală a oaselor ridicate de la domiciliul lui Gheorghe Dincă, a rezultat profilul genetic al unei singure persoane, respectiv al Alexandrei Măceșanu.

Citește și: Polițistul care l-a convins pe Dincă să vorbească a lucrat la Criminalistică! De unde se cunoaște cu monstrul din Caracal .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.