Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avocatul familiei Luizei: Procurorul a zis că este un zid peste care nu poate să treacă. Am informația din surse autorizate

Captura foto Antena 3
tonel pop

Avocatul Tonel Pop, care reprezintă familia Luizei, a declarat sâmbătă seară la Antena 3 că are informații din „surse autorizate” că după ce a fost localizat telefonul de pe care a fost sunat bunicul fetei dispărute, nu s-a procedat la ridicarea persoanei de la capătul telefonului și un procuror de la DIICOT Craiova ar fi spus că se lovește de „un zid”.

„Au cerut si localizare si interceptare de la instanta pentru acest numar de telefon. Cat timp a functionat cu alta cartela putea fi identificat imediat si am informatii ca a fost chiar localizat, dar cand sa se duca la persoana, s-a lovit de un zid a zis procurorul, ca este un zid peste care nu poate sa treaca. Informatiile le am din surse autorizate, nu le-am auzit la coltul strazii”, a zis avocatul familiei Luizei.

Citește și: Traian Băsescu intervine dur în cazul Caracal: Oare ce-l mână pe dubiosul Tonel? Cumpănașu atinge culmea ridicolului .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.