Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avocatul familiei Luizei s-a dezlănțuit la sediul DIICOT: Sunt urmărit, supravegheat și interceptat

Inquam Photos / Octav Ganea
tonel pop

Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, s-a prezentat joi la sediul DIICOT, acolo unde familia lui Gheorghe Dincă s-a prezentat pentru audieri. El a susținut că se simte „urmărit, supravegheat și interceptat” și va depune o cerere către CSM și Parchetul General pentru a face o anchetă.

„Am aflat și eu cu puțin timp în urmă că familia inculpatului va fi audiată la 12:00. DIICOT dă către mine note e genul următoarele două săptămâni vom avea activitiăți la Caracal, la București și nu mai știu unde. Am făcut-o u cerere expres să mi se spună clar ce și cum, am venit special să aflu. S-a evitat să nu fiu la audierea familiei Dincă. Mai mult, eu l-am cerut. Ieri am făcut o plângere, ieri am prezentat-o procurorului de caz, care mi-a zis că nu se poate înregistra la Caracal, am venit aici. Ei au citat înainte, pe ascuns. Se joacă de-a viața ascunselea cu noi. Orice avocat din dosar are dreptul să asiste la audiere.

Acest lucru disperă pe anchetatori. Să nu fie puse alte întrebări edecât cum vor dânșii. Ascund ceva și asta e pe față. Mă simt urmărit, mă simt supravegheat, mă simt interceptat. O să fac o cerere către CSM și către Parchetul General pentru a se ancheta cât din fondurile DIICOT sunt alocate pentru cei care comentează împotriva DIICOT pentru acest caz”, a declarat Tonel Pop.

„Eu cred că DIICOT alocă fonduri incredibil de mari pentru a-i supraveghea pe toți...dar pot să spun ce vreau, nu numai ce mă întrebați dvs. Tema pe care am ridicat-o este cât timp a locuit această doamnă (soția lui Dincă) acolo, pentru că se suprapune, din punctul meu de vedere, pe perioada cât Luiza a fost sechestrată acolo și este posibil să fi fost amândouă în același loc, în același timp. (...) Dacă sunt probe, nu pot să vi le spun dvs.”, a mai spus Tonel Pop.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.