Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avocatul familiei Raisei, fetița ucisă de mașina de poliție, dezvăluiri din anchetă: Martorii vorbesc de apariția unui misterior Duster alb

F. P.
Spynews.ro.
politist accident fetita

În timp ce familia îndurerată își ia adio pentru totdeauna de la Raisa, fetița moartă după ce a fost lovită de o mașină de poliție, șefii Poliției dau din colț în colț în această anchetă. Nu pot, nici până acum, să explice unde se grăbea agentul care nici măcar nu a încercat să frâneze când cele două fete i-au apărut în față pe trecerea de pietoni.

Între timp au început audierile în cazul tragicului accident, iar martorii au făcut și ei, pe parcusul acestor zile, mărturii șocante, după cum dezvăluie Adrian Cuculis, avocatul familiei Raisei.

„Ancheta se desfășoară pe repede înainte, pentru că s-au făcut mai multe audieri. Eu am participat aseară la prima audiere - a fost audiată acea doamnă care lucra la magazinul din colț și de fapt informațiile că a fost mutată cu bocancul s-au transformat din informații de presă în probe în dosar.

Martorul spunea că fetița era inconștientă și nu mișca și a observat că polițistul a mers la fetiță pe care a mișcat-o cu bocancul și a întors-o pe o parte. Apoi au venit doi bărbați care l-au întrebat pe polițist de ce mișcă victima și i-au spus să sune la Salvare.

Apare în declarația martorei un Duster alb în care a fost urcat polițistul cu alți polițiști, care și ei la rândul lor vor trebui audiați. După ce s-au inflamat spiritele acel Duster a plecat. Deci, sunt multe elemente care ar trebui clarificate”, a declarat avocatul, la Antena 3.

Şeful Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, Bogdan Berechet, a anunţat vineri seară că a dispus retragerea din funcţie a agentului de poliţie care a accidentat mortal o fată de 13 ani pe o trecere de pietoni, subliniind că Poliţia Capitalei nu a încercat "nicio secundă muşamalizarea acestui eveniment".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.