Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avocatul Gheorghe Piperea acuză non-combatul contracandidaţilor lui Iohannis: 'Mă întreb de ce nu se declară închise deja aceste alegeri'

cotidianul.ro
piperea-gheorghe

Avocatul Gheorghe Piperea remarcă absenţa oricărei confruntări directe între candidaţii la preşedinţie, denunând un non-combat al contracandidaţilor lui Iohannis. Piperea afirmă că situaţia este una periculoasă pentru democraţie.

"Mai sunt doar zece zile pana la alegeri, si noi nu avem campanie electorala. Actualul presedinte nu a avut nici macar un minut de aparitie in mass-media, dedicata alegerilor. Candidatii cu sanse pentru turul doi (exceptandu-l pe Mircea Diaconu) au trimis in dezbateri persoane terte, care cica ii reprezinta. Absolut nicio confruntare directa nu a existat intre acestia toti. Mie, tacerea de "castigator detasat" a spitzenkandidatului si non-combatul "concurentilor" mi se par nu numai dispretuitoare la adresa publicului votant, ci chiar periculoase pentru democratie.

Presa, main-stream sau indie, nu protesteaza, ca si cand ar avea alte lucruri mai importante de facut decat discutia despre un front-runner care deja face guverne si antameaza sefi de parchete si de instante ori de servicii secrete pentru al doilea mandat.

Rau am ajuns.

Ma intreb de ce nu se declara inchise deja aceste alegeri, ca tot sunt convinsi unii destepti ca Johannis va castiga din primul tur (ceea ce, btw, ar inseamna sa ia cca 100% din cele 10 milioane de voturi preconizate de ultimele sondaje).

Repet, rau am ajuns", scrie Piperea pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.