Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avocatul Gheorghe Piperea, LISTA MINCIUNILOR lui Anthony Faucci: Cu asemenea impostori, știința riscă să devină necredibilă

Gheorghe Piperea

Imunologul american Anthony Fauci a mințit populația în repetate rânduri cu privire la pandemia de coronavirus, dar și cu privire la tratamentul bolii, acuză avocatul Gheorghe Piperea, care avertizează că, în acest ritm, oamenii riscă să își piardă total încrederea în specialiști.

Citește și: BREAKING DNA începe anul în FORȚĂ: contract NOU pentru INTERCEPTĂRI

"Zeii telurici ai new-normalismului au obiceiul să mintă, așa cum fac și birocrații marilor administrații globaliste (Junker, Jean-Claude, omul cu un pantof negru și unul maro, ex-președinte al CE : „Când situația devine prea complicată, trebui să îi minți”).

Având impresia că i se poate ierta orice și că este crezut chiar și când este inconsistent cu sine însuși, Antony Fauci a declarat recent că a mințit în mod repetat în legătură cu pandemia și cu mijloacele de prevenție sau tratament al bolii denumite “covid” chiar de el.

Cu măștile a mințit pentru că, cică, exista pe atunci, la debutul pandemiei, temerea că nu vor fi suficiente măști pentru protecția medicilor. Mai întâi a susținut cu fermitate că măștile nu sunt necesare, mai ales în cazul celor care suferă de alte boli (chestie preluată ca un papagal de fostul ministru român al sănătății, Tătaru), după care a întors-o ca la Ploiești, susținând că măștile protejează 100% și că, de aceea, purtarea lor este obligatorie, cei care le poartă fiind niște eroi care salvează vieți, iar cei care nu le poartă fiind responsabili de zădărnicirea bla bla bla. Papagalii noștri din „autoritățile” pandemice au supralicitat instaurând obligații de purtare a măștii și sancțiuni absurde, chiar dacă ei înșiși au descoperit că majoritatea măștilor de pe piață este compusă din chinezării neconforme, comercializate de comercianți fără specializare și fără autorizație de punere pe piață.

Cu numărul mare de infectați și de decese “suspecte” de covid s-a mințit pentru că, cică, sistemul sanitar nu ar fi fost capabil să absoarbă în timp util un număr foarte mare de bolnavi aglomerați într-o perioadă scurtă de timp. Motiv pentru care planeta a fost oprită pe loc, timp de luni de zile. Că sistemul sanitar costă de ne rupe, că am plătit contribuții și prime de asigurare fără a avea acces la serviciul “asigurat”, că 90% din paturi și din personalul sanitar au stat degeaba 9 luni de zile, în timp ce bolnavii non-covid sufereau, nu mai contează - importantă e narațiunea, cu “eroi” de teapa lui Fauci, care a adăugat 7 trilioane de dolari averii avuților, a distrus clasa de mijloc și a făcut să reapară în Vest sărăcia extremă, similară tărilor africane, foste colonii ale Vestului ....

Și câte și mai câte nu a mințit Fauci ... Și OMS, așijderea ...

La noi, Arafat a declarat recent că cifrele pandemiei nu mai sunt corecte, pentru că testele de anticorpi nu sunt relevante (asta în timp ce OMS declara recent că testele RT-PCR pot da foarte multe erori, deci pot fi false) ... Tot el declara că școala, reuniunile familiale sau religioase, sărbătorile, dansul, îmbrățișarea bunicilor și mai tot ce înseamnă viață normală sunt periculoase, dar nu și super-marketul, alegerile și reuniunile bahice ale politicienilor dă driapta ... Și că asimptomaticii sunt periculoși tocmai pentru că nu au simptome ...

Cu asemenea experți și impostori preschimbați peste noapte în zeități ctonice (=subpământene), știința medicală, în special, și știința, în general, au toate ”șansele” să devină necredibile, iar lumea, să se întoarcă la medicina naturistă sau șamanică și la „școala vieții”.

De altfel, ce altceva să crezi cînd oameni care și-au abandonat liceul/facultatea fac trilioane de dolari pe an și controlează informația, știința, educația, opinia, facerea legilor, emiterea hotărârilor tribunalelor etc., mai abitir decât și-ar fi imaginat vreodată Lenin, Stalin, Hitler și Mao Tze Dong la un loc?", scrie Piperea pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.