Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avocatul Gheorghe Piperea propune rechiziţionarea unor clinici private şi a unor spaţii de birouri pentru a fi transformate în facilităţi de carantinare

gheorghe piperea

Avocatul Gheorghe Piperea propune rechiziţionarea unor clinici private şi a unor spaţii de birouri pentru a fi transformate în facilităţi de carantinare. Acest lucru este posibil în baza legislaţiei referitoare la starea de urgenţă.

"Unele spitale private trimit medicii si asistentele in somaj tehnic si, practic, se inchid.

OUG nr.1/1999 privind starea de urgenta permite rechizitionarea de catre stat a unor bunuri proprietate privata, daca necesitatile imediat o cer.

Medicii si asistentele spitalelor private pot fi detasati, pe perioada pandemiei, la spitalele publice. Spatiile retelei private de sanatate care isi opreste activitatea pe motiv ca nu mai are clienti pot fi utilizate ca facilitati de carantinare a celor infectati sau a celor care vin din strainatate.

La fel si spatiile de birouri care raman fara chirras, pe motiv de pandemie.

De fapt, ca o rasplata a faptului ca ani de zile au facut uriase cifre de afaceri in Romania (acea Romanie care nu vrea catedrale, ci spitale), aceste entitati ar trebui sa isi ofere spatiile din proprie initiativa pentru acest scop. In definitiv, pandemia nu dureaza o eternitate si, intrucat 99% dintre noi vom supravietui, vom ajunge din nou clienti ai retelelor private de sanatate.

Hai, ca se poate", scrie Piprea pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.