Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avocatul lui 21 Savage spune că rapperul a fost arestat pe baza unor informaţii incorecte

21 Savage

Avocatul lui 21 Savage spune că rapperul a fost arestat pe baza unor informaţii incorecte privind acuzaţii mai vechi şi că îi este refuzată eliberarea pe cauţiune, potrivit Variety, scrie news.ro.

Rapperul 21 Savage a fost arestat duminică dimineaţă de Serviciul pentru Imigraţie din Atlanta, pentru că viza lui de SUA a expirat în urmă cu mai mulţi ani.

Avocatul Charles H. Kuck susţine că rapperul, pe numele real She’yaa Bin Abraham-Joseph, nu a ascuns niciodată guvernului Statelor Unite statutul lui de imigrant şi că a depus o cerere pentru o viză specială ce este acordată de regulă victimelor unor infracţiuni, dar şi că Departamentul de Securitate Naţională i-a cunoscut adresa de când a depus actele pentru această viză, în 2017.

Serviciul pentru Imigraţie (ICE) susţine că Savage este cetăţean britanic a cărui viză a expirat în 2006. De când a devenit cunoscut, în 2015, rapperul a susţinut că este originar din Atlanta, iar numeroşi fani au fost suprinşi acum să afle că acesta nu este oraşul lui natal.

Citește și: Motivul pentru care prosecco te îmbată mai repede

În 2014, el a fost arestat şi condamnat, în Fulton County, Georgia, pentru o infracţiune cu droguri, însă avocatul lui contestă această reclamaţie.

„ICE nu l-a acuzat pe Abraham-Joseph de nicio infracţiune. Când era minor, familia lui a depăşit perioada vizelor de muncă, iar el, la fel ca aproximativ 2 milioane de copii, a rămas fără un statut legal, fără vina lui. Aceasta este o încălcare a codului civil şi detenţia lui Abraham-Joseph nu înseamnă decât pedepsirea lui fără niciun rost şi încercarea de a-l intimida să renunţe la dreptul de a lupta să rămână în Statele Unite”, a transmis avocatul într-un comunicat.

Câteva organizaţii civile au creat o coaliţie pentru a împiedica deportarea lui 21 Savage, iar mai multe petiţii în acest sens au circulat online.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.