Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avocatul lui Dan Şova şi a lui Ovidiu Tender a fost ÎMPUŞCAT

pusca vanatoare

Avocatul Veronel Rădulescu, în vârstă de 56 de ani, din judeţul Vâlcea, cunoscut ca apărător al lui Dan Şova, Paul Lambrino sau Ovidiu Tender, a fost transportat, sâmbătă după-amiază, cu elicopterul SMURD la Spitalul Clinic de Urgenţă Craiova, după ce a fost împuşcat în umăr la vânătoare, informează Mediafax.

Vezi şi: Vasile Dîncu pune diagnosticul clasei politice: 'Aceste alegeri vor arăta...'

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, comisarul şef Claudia Radu, a declarat, corespondentului Mediafax, că bărbatul se afla la o partidă de vânătoare organizată, pe un fond de pe raza comunei Osica de Sus, judeţul Olt. Unuia dintre vânătorii prezenţi i s-ar fi descărcat, accidental, arma, fiind împuşcat în umăr un bărbat în vârstă de 56 de ani. Victima a fost transportat la Spitalul Cinic de Urgenţă Craiova, cu elicopterul SMURD. Potrivit reprezentanţilor ISU Olt, bărbatul era „conştient şi cooperant”.

Vezi şi: Românii din Marea Britanie, UMILIŢI de celebrul prezentator Jeremy Clarkson/ FOTO

"Este adevărat, am avut un accident de vânătoare. Nu ştiu cum îl cheamă pe vânătorul care a tras. A fost o neglijenţă. Acum mă simt bine. Am vreo 10 alice în umăr, nu ştiu ce vor decide medicii, dacă le vor scoate sau nu”, a spus Veronel Rădulescu, potrivit news.ro. Avocatul a precizat că putea să fie mult mai rău, dacă era împuşcat câţiva centimetri mai la stânga. "Vorba lui Murphy: «Zâmbeşte, mâine poate fi mai rău!». A fost o vânătoare legală, autorizată. Cel mai probabil a fost vorba de o neglijenţă a celui care a tras”, a mai declarat, pentru News.ro, avocatul Veronel Rădulescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.