Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avocatul lui Donald Trump pune la îndoială credibilitatea casetei publicate de Michael Cohen: Sunt peste 180 de înregistrări

NYMag
Donald Trump

Avocatul președintelui american Donald Trump, Rudy Giuliani, a afirmat că, din 183 de casete confiscate de investigatori din biroul lui Michael Cohen, o singură casetă conținea o conversație a liderului de la Casa Albă, punând astfel la îndoială credibilitatea acesteia, relatează The Guardian, potrivit Mediafax.

"Știm că există aproximativ 183 de conversații unice pe casete. Una dintre acestea conține o conversație a președintelui Statelor Unite", a declarat Giuliani.

"Trebuie să ne punem întrebări în privința fiecărei casete. Pe câte dintre ele a avut ocazia să le editeze? Individul are aproximativ 180 de casete", a adăugat avocatul lui Trump.

Citește și: FĂRĂ PRECEDENT: Patru milioane de persoane din India riscă să își piardă cetățenia

Agenții FBI au confiscat mai multe înregistrări din biroul și casa lui Cohen în luna aprilie,pe fondul investigațiilor privind activitățile acestuia în New York.

Postul CNN a difuzat săptămâna trecută o înregistrare a unei discuții a lui Donald Trump cu Michael Cohen, avocatul său de la vremea respectivă, privind cumpărarea drepturilor de publicare a poveștii unei foste starlete Playboy, care susține că Trump a avut o relație extraconjugală cu ea în anul 2006.

Disputa a tensionat relația dintre președintele Statelor Unite și Michael Cohen, care este investigat pentru posibile fraude bancare și încălcarea legilor privind finanțarea campaniei electorale. Cohen neagă orice acuzație.

Citește și: Un avocat sârb de renume a fost asasinat la Belgrade

Posturile CNN și NBC au relatat de asemenea că fostul avocat este dispus să declare în fața investigatorilor că Donald Trump știa în avans de întrevederea între câțiva membri ai echipei sale de campanie și oficiali ruși, care s-au oferit să furnizeze informații compromițătoare despre Hillary Clinton.

Donald Trump Jr., Jared Kushner și Paul Manafort s-au întâlnit la 9 iunie 2016, în clădirea Trump Tower, cu un grup de persoane din Rusia. Donald Trump a negat în repetate rânduri că ar fi știut despre acea întrevedere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.