Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avocatul lui Donald Trump susține că dosarul împotriva fostului președinte este 'insuficient'

Vanity fair
Donad Trump CPAC

Donald Trump a pledat nevinovat la cele 34 de capete de acuzare împotriva sa, aşa cum reiese din rechizitoriul prezentat în tribunalul din centrul Manhattanului, din New York. Conform rechizitoriului, Trump a falsificat înregistrările financiare pentru a ascunde infracţiuni menite să împiedice divulgarea unor informaţii dăunătoare imaginii sale, în campania electorală prezidenţială din 2016, scrie Rador.

Donald Trump este primul preşedinte american (fost sau în funcţie) care se confruntă cu acuzaţii penale. Avocatul său, Joe Tacopina, a vorbit cu reporterii, în faţa tribunalului: "Vom vorbi despre insuficienţa acestui caz, iar ceea ce vă pot spune este că desigilarea acestui rechizitoriu, astăzi, demonstrează că statul de drept din această ţară a murit".

Trump a păstrat tăcerea pe durata procedurilor de la New York şi a vorbit doar când i s-a cerut. Printre acuzaţiile pe care le neagă se numără cea conform căreia a încercat să muşamalizeze plata unor sume de bani în schimbul tăcerii a două femei, inclusiv actriţa de filme pentru adulţi Stormy Daniels, cu puţin timp înainte de victoria sa la alegerile din 2016. Judecătorul a indicat că procesul lui Donald Trump ar putea debuta la începutul anului 2024.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.