Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avocatul lui Gheorghe Dincă a anunțat cum ar putea scăpa bestia din Caracal de închisoare

Inquam Photos / Bogdan Danescu
gheorghe dinca

Zi crucială, astăzi, în ancheta privind ororile de la Caracal. Gheorghe Dincă a fost expertizat psihiatric, pentru ca medicii să determine dacă a avut sau nu discernămând atunci când le-ar fi ucis pe Luiza Melencu și Alexandra Măceașnu, după cum a mărturisit în fața anchetatorilor. Dacă expertiza va dovedi că Dincă nu era conștient de ceea ce face, acesta ar putea scăpa de pedeapsa cu închisoarea, spune avocatul lui Dincă, Claudiu Laschoschi.

Citește și: Mama Alexandrei Măceșanu ARUNCĂ în aer cazul Caracal: familia NU are acces la raportul INML care a constat moartea fiicei lor

"Eu nu am fost acolo pentru că prezența avocatului nu numai că nu este obligatorie, dar avocatul nu are ce căuta acolo. Se discută cu inculpatul. Se analizează conduita lui în raport cu faptele pe care le-a comis, se încearcă a se stabili dacă a avut discernământ la momentul comiterii faptelor și dacă a avut capacitate de a-și manifesta libera voința în comiterea faptelor.

În condițiile în care s-ar dovedi că a fost iresponsabil nu ar putea fi condamnat cu închisoarea, fapta nu i-ar putea fi imputată", a declarat Claudiu Lascoschi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.