Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avocatul lui Gheorghe Dincă anunț care ÎNGROAPĂ anchetatorii: 'Probatoriul în cazul Luizei e subțire'

Luiza Melencu

Avocatul Bogdan Alexandru, apărătorul numit din oficiu al lui Gheorghe Dincă, spune că probatoriul în cazul Luizei Melencu, fata răpită în luna aprilie, este „foarte subțire” și se bazează în mare parte pe recunoaștere.

Întrebat, marți, la Curtea de Apel Craiova, dacă există probe în ceea ce o privește pe Luiza Melencu sau acuzațiile se bazează doar pe recunoaștere, avocatul a răspuns: „se bazează pe recunoaștere în mare măsură, pentru că din punctul meu de vedere probatoriul este subțire. Foarte foarte subțire, dacă putem să-l numim probatoriu”, conform Mediafax.

Citește și: BOMBĂ Gheorghe Dincă a fost AUDIAT la Craiova pentru o a TREIA victimă -Telefonul ei a fost găsit în locuinţa criminalului

În ce privește acuzațiile care i se aduc clientului său în cazul Alexandrei, avocatul a afirmat că în opinia sa ar trebui să existe numai acuzația de omor calificat.

„Ar trebui să existe numai infracțiunea de omor calificat pentru că nu există probe suficiente nici măcar pentru a cere arestarea preventivă pentru viol. Din punctul meu de vedere e justificată arestarea preventivă pentru infracțiunea de omor calificat, cea mai gravă. Din punctul meu de vedere trebuia să existe acuzație numai pentru omor calificat, celelalte fapte conțin acțiuni materiale care sunt incluse în fracțiunea de omor calificat și atunci și competența era alta”, a declarat Avocatul Bogdan Alexandru.

Gheorghe Dincă, bărbatul acuzat de uciderea celor două fete în Caracal, a fost marți la Curtea de Apel Craiova și și-a retras contestația la măsura arestării preventive.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.