Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avocatul lui Liviu Dragnea contestă legalitatea completului de judecată: se poate răsturna întreg procesul

Liviu Dragnea ICCJ

Avocatul lui Liviu Dragnea, Flavia Teodosiu, a contestat modul în care a fost alcătuit completul care judecă dosarul angajărilor fictive de la Teleorman. Ea susține că membrii Colegiului de conducere de la ICCJ au dat dovadă de ”autoritate folosită în exces” și solicită audierea acestora pentru a-și explica deciziile.

”Am studiat tot siteul ICCJ și am constatat că există niște elemente care ne pun în mare dificultate astăzi în ce privește judecata.”, spus Teodosiu, care ulterior și-a motivat cererea.

Avocatul a invocat nulitatea hotărârii de colegiu prin care a fost stabilită componența completului de fond din 2015 și ulterior a fost modificată componența și înlocuit un judecător cu altul.

”In acest moment, faptul că această hotărâre a colegiului de conducere creează suspiciuni privind legalitatea legata de înlocuirea doamnei judecător Dascălu cu domnul judecător Epure. Solicitam citarea colegiului de conducere asfel încât să își poată motiva colegiu decizia de înlocuire. Pe site figurează decizia de înlocuire a unui judecător însă nu este completa. Avem suspiciune majora cu modalitatea în care a fost ales acest judecator.

Credeam că există o autoritate folosita in exces . Credem că aceste două hotărâri de colegiu au fost date cu abuz de putere. ( Cele două referitoare la înlocuirea judecătorului din complet)”, a spus Flavia Teodosiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.