Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avocatul lui Oprescu: Am contestat decizia. Nu a luat mita, nu flagrant, nu exista interceptare

oprescu

"Nu ne asteptam la decizia arestarii. Am contestat-o", a declarat Viorel Mocanu, avocatul primarului Capitalei, Sorin Oprescu, imediat dupa ce judecatorii au anuntat ca au decis arestarea preventiva a edilului, pentru 30 de zile.

Avocatul primarului Capitalei a mai declarat, pe treptele Tribunalului Bucuresti, ca Sorin Oprescu "nu a luat mita de 25.000 de euro si nici nu a pretins-o. De asemenenea, suma de 1 milion de euro despre care se vorbeste este doar ce sustine denuntatorul, nici DNA nu a luat in seama".

Viorel Mocanu a sustinut si ca "Nu a fost vorba de un flagrant. S-a formulat contestatie. Dl Sorin Oprescu a explicat in fata judecatorilor asa cum s-au intamplat lucrurile. Un singur denunt l-a vizat pe domnia sa. Alte trei denunturi nu l-au vizat niciodata ci ii vizeaza, ca si inregistrarile, pe ceilalti sapte inculpati din aceasta cauza".

Avocatul lui Sorin Oprescu a contestat si inregistrarea DNA de pe holurile tribunalului, cand primarul ar fi incercat sa influenteze o persoana implicata in dosar: "Nu exista aceasta interceptare, este o frantura dintr-un context mai larg. In plus, aparatul de bruiaj nu a fost gasit la perchezitiile din Ciolpani si nici milionul de euro, desi s-a scos jumatate din parchetul din casa".

Decizia de arestare nu este definitiva, insa este executorie, iar Sorin Oprescu va fi dus in arestul Politiei Capitalei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.