Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avocatul lui Trump dezminte relatările conform cărora acesta este investigat

rusia vs sua

Preşedintele SUA, Donald Trump, a repetat duminică într-o nouă serie de postări pe Twitter că este victima unei 'vânători de vrăjitoare', în timp ce avocatul său a negat relatările din presa care-i este ostilă ce sugerează că Trump este investigat pentru obstrucţionarea justiţiei, relatează agenţiile internaţionale de presă, relatează agerpres.

'Preşedintele nu este investigat de procurorul special. Punct!', a spus la o emisiune televizată avocatul lui Trump, Jay Sekulow. 

'Nu este şi nu a fost investigat pentru o obstrucţionare' a justiţiei, a insistat avocatul. El a făcut astfel referire mai ales la un articol din Washington Post ce acredita ideea că Robert Mueller, procurorul special însărcinat cu ancheta privind ingerinţa Rusiei în alegerile din noiembrie, îl investighează pe liderul de la Casa Albă. 

În urma publicării acelui articol, Trump a scris pe Twitter: 'Sunt investigat pentru că l-am concediat pe directorul FBI (James Comey n.r) de către cel care mi-a spus să-l concediez pe directorul FBI! Vânătoare de vrăjitoare'. 

Această postare ambiguă a fost interpretată de unii ziarişti drept o recunoaştere a faptului că el este investigat formal pentru obstrucţionarea justiţiei, informaţie dezminţită acum de avocatul său. 

Într-o nouă postare apărută duminică pe reţeaua de socializare, Trump scrie că 'programul de redare a măreţiei Americii merge foarte bine, în pofida distracţiei cu vânătoarea de vrăjitoare'

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.