Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avocatul monstrului din Caracal, declarații explozive după reconstituire: 'Informația este total falsă. Dânsul chiar a avut bune intenții'

Inquam Photos / Octav Ganea
Gheorghe Dinca

Avocatul Bogdan Alexandru, apărătorul numit din oficiu al lui Gheorghe Dincă, a afirmat marți că informația care circulă în presă, și anume că Gheorghe Dincă și-a bătut joc de anchetatori la reconstituire, este falsă.

„Există o informație falsă în mass-media, și anume că și-a bătut joc de organele de anchetă clientul meu, în sensul că nu a indicat locul și mai mult i-a plimbat. Informația este total falsă. Dânsul a indicat locul așa cum și-a amintit. Problema e că nu-l recunoștea foarte bine, pentru că nu s-a făcut reconstituirea așa cum ar fi fost normal pe traseul pe care dânsul l-a urmat de la casa din Caracal până la locul la care a declarat că a scăpat de cadavru și atunci, din punctul meu de vedere, sunt chestiuni care nu țin de ancheta propriu zisă, ci de organizarea anchetei. (...) Dânsul chiar a avut bune intenții. Nu a putut să identifice foarte ușor, pentru că nu s-a făcut reconstituirea pe traseul pe care dânsul l-a făcut pe timp de noapte. Se va relua (c.n. reconstituirea)”, a spus Alexandru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.