Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu privind circulaţia îngreunată de la metrou

Facebook
metrou

Avocatul Poporului (AP) s-a sesizat din oficiu cu privire la situaţia creată la metrou, miercuri, când sute de oameni au fost blocaţi între staţiile Piaţa Unirii şi Piaţa Victoriei. 

"Astăzi, în intervalul orar 7,50 - 8,50, pe Magistrala 2 (Berceni - Pipera), trenurile de metrou au circulat cu întârziere de aproximativ 8 minute faţă de graficul de 3 minute. Întârzierea a intervenit urmare a dereglării unui sistem electric al liniei, coroborat şi cu retragerea unui tren din circulaţie. Din aceste motive, pe această magistrală se circulă cu viteză redusă, în condiţii optime de siguranţă. Având în vedere că intervalul de 7,50 - 8,50 este un interval de vârf, s-a produs aglomeraţie în staţiile de metrou", a anunţat Metrorex printr-un comunicat de presă. Potrivit companiei, călătorii au fost permanent informaţi prin sistemul de sonorizare din trenuri şi din staţii. 

Avocatul Poporului a precizat, într-un comunicat de presă, că întreprinde demersuri privind situaţia creată, legat de posibile defecţiuni la materialul rulant şi viitoarea instalare a panourilor de siguranţă în staţii. 

Sesizarea vizează posibila încălcare a articolului 22 din Constituţie privind dreptul la viaţă şi la integritate fizică şi psihică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.