Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avocatul Poporului, sesizat pe protocolul SRI-Parchetul General. Victor Ciorbea anunță măsuri după Paște

Inquam Photos / Octav Ganea
victor ciorbea Inquam Photos

Avocatul Poporului Victor Ciorbea a declarat, miercuri, că a primit sesizarea MEDIAFAX SA, cu privire la posibile infracţiuni comise prin încheierea şi punerea în aplicare a protocolului SRI- Parchetul General, urmând să ceară, după Paşte, date de la instituţiile implicate.

"Vom răspunde în termen, va fi una dintre priorităţi. (...) Noi putem cel mult să cerem relaţii de la fiecare şi în funcţie de asta să vedem ce putem să facem", a declarat Victor Ciorbea, Avocatul Poporului, pentru Mediafax.

Adrian Sârbu, denunț la Parchetul General. Mesaj DUR către Augustin Lazăr: 'Dacă nu vrei să-l citeşti pentru că nu-ţi pasă, eşti un bou'

Întrebat dacă instituţia pe care o reprezintă va sesiza Curtea Constituţională, Ciorbea a spus: "putem cere punct de vedere de la toate instituţiile posibile să ne spună în ce măsură au fost afectate drepturile omului. În funcţie de răspunsuri şi de toate celelalte vedem dacă se impune sesizarea CCR".

MEDIAFAX SA a transmis Procurorului General sesizarea în legătură cu posibile infracţiuni comise prin semnarea şi punerea în aplicare a Protocolului SRI- Parchetul ÎCCJ, cu următoarele suspiciuni: uzurparea funcţiei,abuz în serviciu,compromiterea intereselor justiţiei,delapidare,deturnare de fonduri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.