Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avocatul Sorinei Pintea după eliberarea clientei sale - Este foarte posibil ca aceasta să se interneze în Bucureşti după formalităţi

viorel mocanu

Avocatul Sorinei Pintea, Viorel Mocanu a mulţumit judecătoarelor care i-au eliberat clienta şi anunţă că Sorin Pintea s-ar putea interna chiar de vineri la un psital bucureştean, după ce se finalizază procedurile de eliberare a acesteia, potrivit celor menţionate la Antena3..

"Obligaţiile sunt cele obişnuite pentru cei aflaţi sub control judiciar. Fapta nu este foarte bine dovedită la acest moment şi de aceea şi  această lejeritate", susţine avocatul.

Citeşte şi: ALERTĂ! Sorina Pintea SE TRATEAZĂ în LIBERTATE sub CONTROL JUDICIAR - CAB a admis contestaţia ei faţă de mandatul de arestare preventivă

El spune că Pintea are domiciliu stabil în Baia Mare şi că va fi acolo dacă nu se interenează. "Dacă va fi internată în Bucureşti, ceea ce e foarte posibil să se întâmple astăzi, atunci ea rămâne o perioadă aici", a explicat Mocanu.

Nu iese din ţară

"Nu are voie să părăsească ţara, aceasta fiind o obligaţie a controlului judiciar.

Azi am invocat nelegalitatea unor probe folosite de procurori şi netemeinicia unor acte ale acestora. Nu s-a invocat nimic legat de cele văzute în spaţiul public în decursul acestei săptămâni", a mai afirmat Mocanu.

Şedinţa de judecată de vineri a fost secretă la fel ca şi pronunţarea soluţiei celor două judecătoare care au dispus eliberarea fostului ministru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.