Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Axa lui Iohannis: Rusia tutelează Basarabia, Ungaria dirijează Transilvania, Germania restul

Nu-i fac proces de intenție lui Iohannis: de la el de la Primăria din Sibiu nu avea de unde să știe prea multe despre politica externă și despre interesele României. Din Turnul Sfatului nu se vede nici măcar până la București, darămite până la Budapesta, la Moscova sau la Berlin. Poate de aceea Iohannis nu a înțeles că girând o alianță PNL-UDMR dă mâna nu numai cu Viktor Orban, păpușarul lui Kelemen Hunor, ci și cu Vladimir Putin, dirijorul lui Orban. Iar Angela Merkel, ea însăși o mare amatoare ca Viktor Orban să-i sărute mâna cu o săptămână înainte ca premierul Ungariei să-i pupe cu aceeași credință pulpana sultanului de la Kremlin, nu i-a spus lui Klaus cum stă treaba. Și uite așa a ajuns președintele României să ne reorienteze spre Germania, cu adiacentele Ungaria și Moscova. Nu întâmplător administrația prezidențială tocmai a consemnat pe site-ul său, într-un comunicat oficial (AICI), existența moldovenismului ca pe vremea lui Stalin, după ce Iohannis atât a amânat vizita la Chișinău și implicarea României în problemă până când guvernarea a ajuns la mâna comuniștilor din Parlament, ceea ce era și planul Rusiei, evident.

Așadar, Republica Moldova a fost ”rezolvată” de Iohannis, iar reunificarea amânată pentru când or vrea rușii. Acum, Iohannis e gata să dea satisfacție și Ungariei, aducând UDMR înapoi la guvernare, pentru că în România e genocid, vorba lui Tokes, dacă grofii UDMR nu smântânesc ministerele. Și pădurile. Și clădirile. Și tot ce mai pică. Plus Legea minorităților, Legea autonomiei, regionalizarea etnică și multe, multe alte drepturi, că tot sunt minoritățile ”discriminate pozitiv”, iar organizațiile minorităților sunt ”un fond valoros”, după cum a declarat însuși Herr Iohannis. Din acest fond valoros face parte și deputatul fugar Marko Attila, care tocmai de prețios ce era s-a adăpostit la Budapesta. Păi știți cât valorează retrocedările ilegale din Transilvania?

În concluzie, Rusiei îi cedezi Basarabia, Ungariei îi cedezi Transilvania, dar Angelei Merkel și Germaniei, acestor două zeități imaculate care sunt Mutter unser und Vater unser, lor ce le dai, Klaus Iohannis? Simplu, RESTUL. Doar Deutschland über alles…

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.