Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Azarenka riscă să rateze US Open din cauza luptei pentru custodia copilului său

www.agerpres.ro
Victoria Azarenka

Jucătoarea belarusă de tenis Victoria Azarenka, fostă numărul unu mondial, ar putea declara forfait pentru ultimul turneu de Mare Șlem al anului, US Open (28 august - 10 septembrie), din cauza rupturii relației cu tatăl fiului său și a procedurilor pentru obținerea custodiei copilului, informează AFP.

"La puțin timp după Wimbledon, eu și tatăl lui Leo ne-am separat și încercăm de atunci să rezolvăm problema custodiei. În momentul actual, la cum stau lucrurile, singura soluție pentru mine de a disputa US Open ar fi să-l las pe Leo în California (unde se află reședința sa — n.red.), ceea ce nu doresc să fac", a explicat Azarenka pe rețelele de socializare, conform Agerpres.

Citește și: Ghinion pentru Halep: Românca va întâlni o mare rivală în sferturi la Cincinnati! Bilanțul întâlnirilor

"Sper în continuare că lucrurile vor evolua pozitiv pentru a rezolva această situație dificilă și a putea să joc din nou... Însă niciun părinte nu ar trebui să aleagă între copilul său și carieră", a adăugat jucătoarea.

În vârstă de 28 ani și clasată în acest moment pe locul 204 în ierarhia WTA, Victoria Azarenka a dat naștere primului ei copil în luna decembrie. Dublă laureată la US Open (2012, 2013), ea a revenit în circuitul feminin la finele lunii iunie, după o absență de 13 luni, cu ocazia turneului de la Mallorca (Spania).

Azarenka a atins luna trecută optimile de finală la Wimbledon, al treilea turneu de Mare Șlem al anului, însă a declarat forfait săptămâna acesta pentru turneul de la Cincinnati (SUA), ultima repetiție generală înaintea Openului Statelor Unite, tot din cauza problemelor legate de custodia copilului său.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.