Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Azi sunt profu' tău de sport '- Elisabeta Lipă, 'profesoară de sport' a 30 de copii, pentru o oră

ziuanews.ro
elisabeta lipa

Preşedinta Federaţiei Române de Canotaj, Elisabeta Lipă, a participat, joi, la un eveniment ''Azi sunt profu' tău de sport'', în cadrul căruia a discutat cu elevii unei şcoli din Bucureşti, potrivit Agerpres.

"Am întâlnit nişte copii foarte isteţi, au pus întrebări la care nu mă aşteptam. Viitorul nostru sună foarte frumos. Dacă am avea acelaşi viitor şi în sportul de mare performanţă ar fi extraordinar. Sper ca prin aceste acţiuni să-i facem să înţeleagă că performanţa cere sacrificii, dar este atât de frumoasă încât merită. Sper ca dintre aceşti copii să văd mulţi şi în sportul de mare performanţă. Când eram mică visam să fiu educatoare. Nu s-a întâmplat acest lucru, dar probabil că a rămas ceva în sufletul meu, pentru că îmi place să lucrez cu copii. Chiar şi când eram sportiv luam cu mine copiii prietenilor mei în cantonament, îmi dădeau o stare de linişte. Faptul că am petrecut o oră azi cu aceşti copii îi dă o stare de linişte", a declarat Lipă la finalul evenimentului.

Ea a fost însoţită de o parte dintre fostele sale colege din barca de 8+1, Doina Ignat, Viorica Susanu, Veronica Cochelea, Camelia Macoviciuc, dar şi de sportivii din noua generaţie, Andreea Budeanu, Mădălina Casu, Vasile Agafiţei şi Bogdan Baitoc.

"Noi am rămas în continuare o echipă, drept dovadă că şi la astfel de evenimente ne strângem mai mult de jumătate din barca de 8+1. Pentru că cele mai mari satisfacţii le-am trăit în echipă şi avem ocazia să arătăm că lucrurile frumoase se fac într-o echipă frumoasă", a mai spus Lipă.

Evenimentul care a avut loc pe malul lacului Herăstrău, la pontonul de canotaj de la CSM Bucureşti, face parte din proiectul european ''WoW Europe!'' iniţiat în România, la care participă alte nouă ţări de pe continent.

La eveniment au participat 30 de elevi din clasele 0-IV ai Şcolii primare "Teddy Bär" din Bucureşti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.