Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BACALAUREAT 2015: Ce note au obţinut copiii de politicieni

bac

Examenul de Bacalaureat din acest an i-a avut printre candidaţi şi pe copiii unor politicieni. Majoritatea au obţinut note mari, dar au existat şi probleme.

Alexandra Ceauşescu, nepoata lui Nicolae Ceauşescu şi fiica lui Valentin Ceauşescu, a obţinut media 9,46 la Bacalaureat. Alexandra Ceauşescu a fost elevă a Şcolii Centrale, fosta Școală Medie "Zoia Kosmodemianskaia", aceeaşi şcoală la care bunicul său a obţinut diploma de Bacalaureat fără să dea examenul. Nepoata fostului dictator a luat 9,65 la Limba Română, 9,60 la Matematică,şi 9.15 la Chimie organică.

Adina Duicu a luat 9,60 la Română, 8,70 la Matematică, 7,95 la Chimie (proba cu probleme), iar media ei generală este de 8,75. Adina Duicu, fiica baronului PSD de Mehedinţi Adrian Duicu, este vizată de o anchetă penală şi, dacă se va dovedi că a copiat la Bacalaureat, i se va anula nota. Aceasta a absolvit Colegiului Tehnic „Dierna” din Orşova.

Cezara Boc a luat nota 9,2 la limba şi literatura română, 9,5 la istorie şi 10 la logică, argumentare şi comunicare. Media finală obţinută la bacalaureat de fiica cea mare a lui Emil Boc este 9,56. Cezara Boc a absolvit Liceul Teoretic ”Gheorghe Şincai” din Cluj-Napoca, specializarea ştiinţe sociale.

Alexandra Becali, fiica mijlocie a lui Gigi Becali, a reuşit să promoveze examenul de Bacalaureat cu o medie generală de aproape 9,43. Alexandra Becali a fost elevă la Liceul I.L. Caragiale din Bucureşti şi a obţinut la limba română 9,15, la istorie 10, iar la geografie 9,15.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.