Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bacău Fest Monodrame - Marius Bodochi şi Florin Piersic Jr., în spectacolul 'Tzuki şi Tati'

https://www.libertatea.ro/e
florin piersic jr

Actorii Marius Bodochi şi Florin Piersic Jr. au prezentat vineri seara, în prima zi a Bacău Fest Monodrame, spectacolul "Tzuki şi Tati", producţie a Teatrului Dramaturgilor Români din Bucureşti.

Cea de-a doua zi a festivalului va fi deschisă, de la ora 11,00, la Cafe du Theatre, de spectacolul lectură "8 Martie" de Dana Voicu, text intrat în finala celei de-a X-a ediţii a Concursului de Dramaturgie - Monodramă din cadrul Bacău Fest Monodrame, potrivit Agerpres.

Ziua va continua cu trei recitaluri aflate în concurs - "Sufletul pereche", cu Bogdan Buzdugan" de la Teatrul Municipal "Bacovia" - ora 15,00, la Sala Mare, "#NuEu", cu Andreea Tănase de la Teatrul Tony Bulandra, Târgovişte - ora 17,00, la Cafe du Theatre, şi "Pattern", cu Daniel Beşleagă de la Teatrul Tineretului Piatra Neamţ - ora 19,00 , la Sala Mare.

Juriul festivalului este compus din criticul de teatru Maria Zărnescu, regizorul Sânziana Stoican şi actorul George Ivaşcu, decanul Facultăţii de Teatru din cadrul Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică "I.L. Caragiale" din Bucureşti.

Juriul celei de-a X-a ediţii a Concursului de Dramaturgie - Monodramă este alcătuit din Monica Andronescu, critic de teatru, redactor-şef al revistei "Artitudini", Claudiu Groza, critic de teatru şi Andrei Huţuleac, actor şi regizor.

Cea de-a XXIX-a ediţie a Bacău Fest Monodrame a început vineri la Teatrul Municipal Bacovia, din Bacău, şi se va încheia pe 10 mai.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.