Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bagnaia, campion mondial, a dominat primele teste din presezon în MotoGP

motogp.com
motogp

Pilotul italian Francesco Bagnaia (Ducati), dublu campion mondial, a reuşit joi cel mai rapid tur de circuit din primele trei zile ale sesiunii de teste MotoGP din presezon, pe circuitul malaezian Sepang, transmite AFP.

Bagnaia a stabilit, cu timpul de 1min56sec682/1000, un nou record al circuitului malaezian, devansându-i cu 172/1000 pe spaniolul Jorge Martin (Ducati-Pramac) şi cu 233/1000 pe coechipierul său Enea Bastianini (Italia), cel care obţinuse cel mai bun timp al zilei de miercuri, potrivit Agerpres.

Spaniolul Marc Marquez, sextuplu campion mondial, de la Ducati-Gresini, a obţinut al şaselea timp, la 588/1000, în timp ce fratele şi coechipierul său Alex Marquez a fost al patrulea la 256/1000.

Pilotul spaniol Pedro Acosta (Gasgas-Tech3), 19 ani, debutant în acest sezon de MotoGP, a reuşit al nouălea timp, la 683/1000, în faţa francezilor Fabio Quartararo (Yamaha) şi Johann Zarco (Honda), cu al 11-lea şi respectiv al 16-lea timp în ziua de joi.

Următoarea sesiune de teste, de două zile, este prevăzută în Qatar în zilele de 19 şi 20 februarie, pe circuitul Lusail, gazda primului Grand Prix al anului (10 martie).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.