Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Băiatul din Mangalia băgat în comă de un alt adolescent de 15 ani a murit

www.gazetadenavodari.ro
doliu, lumânare

Băiatul de 14 ani bătut crunt pe o stradă din Mangalia a murit, joi, după ce a stat în comă mai mult de o lună. Agresorul său, un băiat de 15 ani, e în arest la domiciliu, potrivit Mediafax.

Pe 1 februarie, un băiat de 14 ani din Mangalia a fost bătut crunt de un coleg cu un an mai mare și a ajuns la spital în comă.

Neînțelegerile se pare că au pornit de la o fată, prietena băiatului de 14 ani. Fostul ei prieten l-ar fi pus pe agresor să îi dea o lecție băiatului.

România ÎNCHIDE șapte puncte de trecere a frontierei, de joi dimineața

Băiatul de 14 ani, Andrei, a fost bătut crunt și lăsat inconștient pe stradă. Până la sosirea echipajului SMURD, Andrei a fost ajutat de doi tineri, care i-au făcut masaj cardiac, apoi a ajuns la spitalul din Constanța unde a murit, joi, după mai bine de o lună în care a stat în comă.

Între timp, agresorul său, în vârstă de 15 ani, se află în arest la domiciliu. Acesta a postat un mesaj pe Facebook, în urmă cu câteva săptămâni, prin care le transmitea prietenilor că scrie de pe telefonul tatălui, pentru că mobilul său se află la poliție, și le transmite că este bine: “Îmi pare rău că am pierdut focurile cu toți. Au fost niște probleme și nu am mai putut să trimit snap. Da, sunt bine pentru cine întreabă. Ăsta e telefonul lu tata că al meu e la poliție. Vă pup pe toți”, este mesajul transmis pe Facebook de agresor, alături de emoticonuri cu zâmbete, pupici și inimioare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.