Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bâlbe la vârful MAE pe votul din Diaspora

Melescanu

Teodor Meleşcanu s-a întors în ţară pentru a vota, după un periplu european, la câteva secţii de votare. La ieşirea din secţia de votare, ministrul Afacerilor Externe a declarat că votul se desfăşoară mult mai bine ca în primul tur, semn că măsurile luate au avut efect.

Întrebat dacă îşi asumă responsabilitatea pentru faptul că procesul de votare este în continuare îngreunat, Meleşcanu a răspuns că „nu e nimeni vinovat“.

„Dacă au venit de zece ori mai mulţi este foarte greu. Sunt încă oameni, se fac toate eforturile ca toată lumea să poată vota. Nu e nimeni vinovat. Îmi asum răspunderea pentru faptul că s-a votat de trei ori şi jumătate mai mult decât în turul întâi? Voi modifica prevederile legale care, într-adevăr, nu mai răspund situaţiei actuale. Cei care vor fi în secţie vor putea vota, am vorbit cu cine trebuie“, a mai spus el.

Întrebat dacă a propus prelungirea programului în secţiile de votare din străinătate, Meleşcanu a răspuns: „Am trimis propunerea la BEC care a respins această propunere. Îmi pare foarte rău pentru ei“.

Purtătorul de cuvânt al BEC, Marian Muhuleţ, a declarat pentru "Adevărul" că până la această oră nu s-a primit nicio solicitare din partea MAE.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.