Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bâlbele autorităților! Victor Ponta dezvăluie o întâmplare dintr-un restaurant: 'Hai, domnule, îţi baţi joc de mine?'

Victor Ponta a trecut recent printr-o întâmplare ciudată, atunci când a mers să își ia mâncarea de la un restaurant, informează România Tv. Potrivit fostului premier al României, personalul restaurantului l-a invitat înăuntru, dar el le-a răspuns că nu încalcă legea, moment în care i s-a spus că restricțiile pentru restaurante au fost în vigoare doar o zi.

"Alaltăieri m-am dus să-mi iau de mâncare de la un restaurant. Mi-a spus: Dar poftiți înăuntru. Cum? Cum înăuntru? Nu încalc legea, că am auzit că ieri v-a închis", a spus Victor Ponta, care a primit însă un răspuns care l-a uimit: "Da, ieri ne-a închis, dar azi ne-a deschis!".

IREAL Prefectul Capitalei nu cunoaște datele la zi despre situația epidemiei, pentru că...: 'Eu eram la cumpărături. Avem alegeri, avem și inundații'

"Vorbiți serios? S-a uitat la mine și mi-a zis: Dumneavoastră ne întrebați pe noi, domnul Ponta? Ăștia-s nebuni la cap? Cum să ne închidă luni și să ne deschidă marți? Și poate miercuri iar ne închid!", a mai spus Victor Ponta.

Victor Ponta a mai vorbit și despre o conversație cu o altă persoană care se afla în străinătate, care i-a spun că nu poate veni în țară.

"I-am zis da, intri în carantină. Mă sună din nou: Hai dom'le, îți bați joc de mine? Nu mai intru în carantină! Cum așa? S-a schimbat aseară lista! E o bătaie de joc. Închizi restaurantul, deschizi restaurantul... Te duci în Spania, poți să vii, nu mai poți... E un haos total dintr-un sigur motiv dincolo de incompetența administrației noastre. Orban stă cu ochii pe slănină, adică pe voturi", a mai spus Victor Ponta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.