Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Caz inedit în fotbal: 'Balonul de aur' Karim Benzema a primit nota zero pentru evoluția din El Clasico

www.reuters.com
karim benzema

Atacantul francez Karim Benzema a primit nota zero (din zece) din partea cotidianului sportiv madrilen AS pentru prestaţia sa în derby-ul de duminică seară, pierdut de Real Madrid în faţa echipei de fotbal FC Barcelona (1-2), informează cotidianul L'Equipe, scrie Agerpres.

Dacă notele atribuite de jurnale au făcut să se vorbească mult despre jucători, iar uneori au stârnit polemică, nota acordată lui Karim Benzema din partea cotidianului AS pentru prestaţia sa din El Clasico a stârnit o adevărată furtună.

Cotidianul madrilen i-a acordat un incredibil zero (0) prin intermediul trimisului său special pe Camp Nou, Sergio Lopez de Vicente. Acesta din urmă a scris: "Benzema: invizibil. O dată în plus. Nimic, nimic. El nu a reuşit să obţină mingi uşoare, nici să se impună în jumătatea adversă. El se află la kilometri de strălucita versiune a jucătorului care a câştigat 'Balonul de Aur'. L-am văzut fără ritm, lent, fără viteză, fără joc. Dacă Real îşi va regăsi atacantul, atunci va avea o comoară în rândurile sale, dar aşteaptă deja de multă vreme".

Atacantul a câștigat Balonul de Aur 2022, pentru performanțele extraordinare obținute în sezonul 2021/2022 atât în tricoul lui Real Madrid, cât și în cel al Franței.

O stea din trei

Nici Marca, celălalt cotidian sportiv spaniol, nu l-a menajat pe Benzema, care, chiar dacă nu a înscris în ultimele sale trei meciuri din La Liga, a reuşit totuşi să marcheze trei goluri în recentele două meciuri din optimile de finală ale Ligii Campionilor, cu Liverpool (o dublă în tur, scor 5-2, şi unicul marcator în retur, 1-0). Marca l-a notat cu o stea din trei posibile, de altfel ca majoritatea jucătorilor Realului apăruţi duminică pe Camp Nou.

FC Barcelona a obţinut victoria cu numărul 100 în faţa "eternei rivale" Real Madrid (scor 2-1), duminică seară pe Camp Nou, într-un meci din etapa a 26-a a campionatului de fotbal al Spaniei.

Cel de-al 253-lea episod din El Clasico a fost decis de un gol marcat în prelungirile partidei (90+2) de Franck Kessie, introdus în joc în minutul 77.

Madrilenii au deschis scorul în minutul 9, când Ronald Araujo a deviat în propria poartă o centrare a lui Vinicius (9). Barca a restabilit egalitatea înainte de pauză, prin Sergi Roberto (45).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.