Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Balul Bucureștiului Interbelic va avea loc pe 7 iunie, la Cercul Militar Național

balulinterbelic.ro
balul bucurestiului interbelic

Magia balurilor fastuoase ale anilor '20 şi '30 va fi recreată la cea de-a VII-a ediţie a Balului Bucureştiului Interbelic, care va avea loc, pe 7 iunie, în Sala Bizantină a Cercului Militar Naţional, informează un comunicat al Fundaţiei Calea Victoriei, potrivit Agerpres.

"Pentru o seară, doamnele cochete şi gentlemenii dichisiţi vor fi oaspeţi de seamă ai unui party retro care se anunţă a fi de neuitat. Alege să faci parte dintr-un film cu decoruri senzaţionale, costume de epocă rafinate, muzică live de calitate, dans, premii şi elemente surpriză, în care personajul principal eşti chiar tu. Bucură-te de tot ce îţi oferă bun viaţa: licori înmiresmate, bucatele potrivite pentru ele şi o companie pe măsură. Fii creativ şi fură privirile tuturor cu ţinuta ta de epocă! Pregăteşte-ţi costumul, scoate-ţi accesoriile cele mai strălucitoare, alege coafura perfectă şi gata! Eşti candidatul ideal pentru concursul de costume retro organizat în cadrul balului", transmit organizatorii evenimentului.

Citește și: Ariana Grande a fost dată în judecată pentru două imagini publicate pe Instagram

Participanţii vor fi invitaţi pe ringul de dans de Bucureşti Swing Dance Society, care va da startul petrecerii în paşi de tango, charleston sau foxtrot. 

"Cei mai talentaţi şi energici dintre dansatori vor fi apreciaţi şi recompensaţi cu premii pe măsură în cadrul concursului de dans", precizează organizatorii. 

Evenimentul se desfăşoară în cadrul Festivalului Luna Bucureştilor, fiind organizat în parteneriat cu Cercul Militar Naţional, sub Înaltul Patronaj al Custodelui Coroanei, Margareta. 

Taxa de participare la bal este de 150 de lei. Copiii sub 7 ani pot participa gratuit, în limita locurilor disponibile. Înscrieri se fac pe contact@victoriei.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.