Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Banca din București care a fost ținta unui jaf explică ce s-a întâmplat

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam jaf bancă

O persoană a pătruns luni în sediul uneia dintre unităţile Alpha Bank România din Bucureşti, cu intenţia de a sustrage o sumă de bani, însă vigilenţa personalului, agenţilor de pază şi intervenţia operativă a Poliţiei a dejucat planurile atacatorului, a anunţat luni banca.

Potrivit sursei citate, niciuna dintre persoanele aflate în sediul unităţii băncii pe parcursul incidentului nu a fost rănită.

Citește și: Mare atenție! Metoda prin care hoții au golit conturile lui Gabriel Dorobanțu, Jean de la Craiova și lui Adrian Nartea

"Datorită vigilenţei personalului, care a acţionat conform normelor interne de securitate, tentativa de sustragere a unei sume de bani din casieria băncii a fost dejucată. Alpha Bank România cooperează în continuare cu organele de Poliţie pentru elucidarea circumstanţelor care au condus la producerea incidentului", a declarat Ion Stan, prim vicepreşedinte executiv al Alpha Bank România.

În ceea ce priveşte activităţile bancare ale unităţii Alpha Bank, acestea vor fi reluate începând de marţi, conform programului obişnuit.

Citește și: Medicul Adrian Marinescu, despre reacțiile adverse la vaccin: Oamenii nu trebuie să intre în panică’

Potrivit băncii, unitatea Alpha Bank România unde a avut loc incidentul întruneşte toate normele de securitate prevăzute de lege.

Alpha Bank România face parte din grupul financiar Alpha Bank Group şi a fost prima bancă străină deschisă în România după 1990. Instituţia s-a dezvoltat organic, având în prezent o reţea echilibrată de unităţi şi peste 2.000 de angajaţi.

Citește și: Ludovic Orban dă cărțile pe față în privința lui Traian Berbeceanu: ‘Dreptul de a desemna prefect la nivelul Municipiului București aparține partenerului de coaliție USR PLUS’

Alpha Bank Romania este una dintre cele mai importante subsidiare ale Grupului financiar elen Alpha Bank, care mai este prezent şi în Albania, Cipru şi Marea Britanie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.