Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Banca Santander pune capăt partneriatului cu cei din Formula 1: Va sponsoriza UEFA Champions League

formula 1

Banca Santander a anunţat, miercuri, că pune capăt parteneriatului "de succes" cu echipa Ferrari, care a durat opt ani, informează motorsport.com. Tot miercuri, UEFA a anunţat semnarea unui acord pe trei ani cu Santander pentru Liga Campionilro, începând din sezonul 2018/2019.

Prezenţa băncii spaniole în Formula 1 a fost legată mult timp ce cea pilotului Fernando Alonso. Santander a susţinut tot timpul ascensiunea pilotului spaniol, dublu campion mondial. De altfel, contractul dintre instituţia financiară şi Ferrari a coincis cu sosirea lui Alonso în cadrul scuderia, în 2010. Anterior, banca sponsorizase McLaren, de unde a venit Alonso la Ferrari. Santander a rămas alături de Ferrari şi după ce acesta s-a întors la McLaren, în 2015.

În Marele Circ, Banco Santander a mai sponsorizat, printre altele, Marele Premiu al Marii Britanii, din 2007 până-n 2014, şi Marele Premiu al Spaniei, între 2011 şi 2013. În Liga Campionilor, Santander înlocuieşte o altă bancă, UniCredit, a cărei înţelegere cu UEFA ia sfârşit. Contractul dintre forul european şi Santander include Supercupa Europei, finala Youth League şi finala Ligii Campionilor de fotbal în sală, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.